Головна » 2015 » Червень » 12

Хоча тривають канікули - юні "дебютівці" продовжують свою роботу.Так 6 червня в гімназії відбувся звітний концерт танцювальної студії під керівництвом Марини Лук'яненко, де виступали різні вікові групи танцюристів і з Тетерева, і з Бородянки. Наші театрали подарували свої номери: уривки вистав "Маленький принц" та "Маруся Богуславка", гуморески , вірші, загадки. Учениця Пісківського НВО Надія Прокоп зачарувала всіх присутніх душевним виконанням своїх пісень. З цією прогамою творчі колективи 10 червня виступили у літньому таборі Бородянської ЗОШ І-ІІІ ст.№1."Молодці !" - лунало від дітей - глядачів в  знак подяки таким же дітям - артистам!

Переглядів: 273 | Додав: MRcomp | Дата: 12.06.2015 | Коментарі (0)

Хто міг уявити пару років тому, що 70 - річницю перемоги  над фашизмом ми святкуватимемо в стані війни з такими же фашистом - "старшим братом." Що відбувається в душах ветеранів, які не з книжок знають ціну миру, який сьогодні знову втрачений...

 Після мітингу, що зазвичай проходить біля братської могили, в Молодіжному парку розпочався музично-театралізований захід із символічною назвою "Час і досі не загоїв рану...Пам'ятаємо.Перемагаємо.", який підготувала і провела керівник театральної студії "Дебют" Л.П.Багінська. Виступи дитячих колективів з Тетерівської ЗОШ І -ІІІ ст. ім Н.Сосніної, Пісківського НВО, танцювальної студії під керівництвом Марини Лук"яненко та теат ... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: MRcomp | Дата: 12.06.2015 | Коментарі (0)